Termékeink

 

Reluxa

A reluxa forgatható, vízszintes lamellákból álló árnyékoló, amelyekkel a bejövő fény erőssége szabályozható.
Anyaga lehet: fa és alumínium.
Szerelhető két üveg közé, vagy az ablak belső felén az üveg elé feszített változatban, mely főként bukó-nyíló ablak esetén praktikus megoldás.

Redőny

A redőny lakóépületek hő- és hangszigetelését, esetenként vagyonvédelmét hivatott megoldani. Fajtái: külső tokos, vakolható és felsőtokos. Az 1990-es évek után egyre több redőnyt csőmotorral működtetnek, ami alkalmassá teszi a redőnyhasználat automatizálását.

Napellenző

Teraszok, erkélyek árnyékolására szolgál az erős nyári napsugárzásban.
Típusok: könyökkaros, balkon, pergola
Textíliák: SATTLER katalógusból 150 féle színárnyalatból választható.
Működtetés: kurblival vagy elektromos vezérléssel.

Roletta, vagy más néven vászonroló

Anyaga lehet: fényáteresztő-, fényzáró-, alupigmentált-, reflexiós-, mintás textil, valamint napháló.
Mozgatása történhet: rugós, gyöngyláncos, valamint motorizált változatban.
Szerelhető: tetőablakra – Nikolux rolettaként, ablakkeretre – díszrolettaként (takaróléccel) és tokozott kivitelben (lefutó sínnel).

Pliszé

Ablakokon és ajtókon történő alkalmazása mellett tetőterek és télikertek döntött üvegfelületeinek árnyékolására egyaránt megfelelő megoldás. Szinte egyedülállóan alkalmas boltíves, trapéz és háromszög alakú ablakok lefedésére.
Anyaga lehet: fényáteresztő, fényzáró és mintás.

Szalagfüggöny

Függőlegesen lógó lamellákból áll, amely magában egyesíti a csipkefüggöny és a sötétítő függöny tulajdonságait. Főként irodák elengedhetetlen kiegészítője, de lakások dísze is lehet.
Anyaga: a fényáteresztőtől a fényzáróig, az egyszínűtől a mintásig, kb. 100 féle textilből készülhet. A lamellák szélessége 90 vagy 127 mm lehet.
Mozgatása: gyöngy és zsinór kombinációjával vagy motoros változatban.

Szúnyogháló

A szúnyogháló lehetővé teszi, hogy a fény és a friss levegő továbra is akadálytalanul a lakótérbe jusson míg védelmet nyújt a rovarok ellen.
Minden típusnál szürke üvegszálas hálóval készülnek. Az alumínium profilok színe minden típus esetén igény szerint a RAL színskáláról választható.
Fajtái: fix keretes, nyíló ajtó, rolós szúnyoghálók, toló ajtó és pliszé szúnyogháló

Zsaluzia

A külső lamellás árnyékoló, mely hazánkban elsősorban intézmények (irodák, ipari létesítmények) árnyékolásában terjedt el. A lamellák és a tartószerkezet anyaga alumínium, mely ellen áll minden időjárásnak, annyira, hogy oldalvezetésű kivitelben készült zsaluziát még erős szél esetén sem kell felhúzni.
Színe: mind a tokozat, mind a lamellák esetén RAL színskáláról választható.
Működtetés: motorral vagy kurblival.

Harmónikaajtó

Egyszerű és praktikus megoldás térelválasztásra, vagy meglévő nyíló ajtó kiváltására, főként kis helyigénye miatt. Rendelhető ablakos kivitelben is.
Színe: fehér , fautánzat, barna, koloniál, áttetsző, pöttyös.
Záras kivitel is megoldható.